Personal Training

PERSOONLIJK & RESULTAATGERICHT

Wil je een training met meer effect in minder tijd onder individuele professionele begeleiding? Dan is Personal Training zeker iets voor jou. Je kunt als clublid van Club Den Edel kiezen voor een personal trainer.

PIETER Pols is sinds 10 jaar actief als personal trainer. Hij richt zich op de algehele gezondheid en vitaliteit van zijn sporters. Zijn holistische aanpak zorgt ervoor dat op een leuke en uitdagende manier doelstellingen behaald worden. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.

QUENTIN Vakkers is een zelfstandig personal trainer die ook bij Club Den Edel actief is. Klik hier voor informatie. Clubleden van Club Den Edel kunnen terecht bij personal trainer Quentin Vakkers. Klik hier voor alle informatie.

Tijdens het hele traject wordt je ondersteund in zowel jouw trainingsplan als voedingsplan. Via het online ledenportaal word je voortdurend in de gaten gehouden en heb je 24/7 contact met jouw Personal Trainer. Met periodieke metingen wordt gecontroleerd of jij op de goede weg zit.