Corona virus maatregelen

actueel en bijgewerkt 14 april 2021

Beste Fit&Go-er,

Wij blijven samen met onze clubleden in beweging. We bieden, bij Club Den Edel, in de grootste OutdoorGym van de regio fitness, cardiofitness en Krat-Je-Fit. Allemaal binnen de richtlijnen van het RIVM en met plezier en passie verzorgt door onze eigen trainers. Je bent als clublid van Fit&Go welkom om hieraan mee te doen.

Daarnaast bieden we een uitgebreid programma; thuisfitness via GymVIP, 24/7 Fitsnacks TV en gratis voedingsadvisering. Doe mee en blijf in beweging. Binnen zijn we uitsluitend geopend op afspraak voor fysiotherapie en Fysiofitness in lijn met de richtlijnen vanuit de overheid.

Bewegingsarmoede leidt tot stress, toename van het lichaamsgewicht en op termijn tot nog meer gezondheidsklachten. Van fitness en bewegen is bewezen dat het een actieve bijdrage levert aan het versterken van het immuunsysteem. Het team is voor clubleden aan het werk en via e-mail houden we onze clubleden op de hoogte. Blijf in beweging.

Fit&Go treft heeft bij openstelling organisatorische, praktische en hygi├źnische voorzorgsmaatregelen op basis van het protocol dat door de Nederlandse branche organisatie NL Actief voor fitnessbedrijven is opgesteld.

Alleen samen krijgen we corona klein. We vragen van alle clubleden om zich aan de RIVM gedragsregels te houden.

We hopen jullie snel weer allemaal op de club te zien. Tot die tijd zijn we per email bereikbaar via info@fitgo.nl

Fit&Go, ├ęcht zo gek nog niet!
#samenblijvenwefit