Lekker trainen met een CTB

actueel en bijgewerkt 29 november 2021

Beste Fit&Go-er,

De overheid heeft bepaald dat het verplicht is om bij binnenkomst een geldige CTB te laten zien. Alleen dan mogen we toegang verlenen tot de club. Zorg hier aub voor. Dit voorkomt discussie met onze teamleden die enkel uitvoering geven aan wat MOET vanuit Den Haag.  Het gebruik van de spay is aan te raden maar niet verplicht. Maak bij gebruik je apparaat vooraf schoon. De club is op dit moment 7 dagen per week open (ook in het weekend) tot 17:00 uur.

Bewegingsarmoede leidt tot stress, toename van het lichaamsgewicht en op termijn tot nog meer gezondheidsklachten. Van fitness en bewegen is bewezen dat het een actieve bijdrage levert aan het versterken van het immuunsysteem. Het team is voor clubleden aan het werk en via e-mail houden we onze clubleden op de hoogte. Blijf in beweging.

Fit&Go treft heeft bij openstelling organisatorische, praktische en hygiënische voorzorgsmaatregelen op basis van het protocol dat door de Nederlandse branche organisatie NL Actief voor fitnessbedrijven is opgesteld.

Alleen samen houden we corona klein. We vragen van alle clubleden om zich aan de RIVM gedragsregels te houden.

We hopen jullie snel weer allemaal op de club te zien. Tot die tijd zijn we per email bereikbaar via info@fitgo.nl

Fit&Go, écht zo gek nog niet!
#samenblijvenwefit